Galvenais > Plati paslaugų gama

Ledger Live Future-Ready: Stay future-ready with Ledger Live updates, anticipating and adapting to the evolving landscape

PLATI PASLAUGŲ GAMA

kompetencijaPastebime, kad vis daugiau užsienio kompanijų naudojasi galimybėmis vaistų pardavimų ir rinkodaros veiklas perduoti vietiniams partneriams.

Mūsų veikla aprėpia platų spektrą paslaugų, užtikrinančių produkto patekimą pas pacientą. Rūpinamės gamybinių vaistų serijų sertifikavimu ir išleidimu į rinką, didmeniniu platinimu, taip pat teikiame vaistų rinkodaros paslaugas ir organizuojame pardavimus, registruojame vaistus bei medicininius produktus kompetentingose institucijose ir vykdome farmakologinį budrumą.

Tarp stambiausių partnerių, jau pasitikėjusių mūsų paslaugomis, yra pasaulyje gerai žinomos farmacijos įmonės, tai – „Chiesi Pharmaceuticals“, „Alvogen“, „Vifor Consumer Health“, „Synthon“ ir kiti. Esame lankstūs, tad kiekviena partnerystė yra suprojektuota ir vykdoma individualiai pagal partnerių poreikius.

Mūsų stiprybė – vietinės rinkos išmanymas, skiriame kompetentingą dėmesį pasirinktoms terapinėms sritims, tai – CNS, ginekologija, ligoninėms skirti vaistai, LOR, neonatologija, onkologija, pediatrija, pulmonologija ir alergologija, reumatologija. Augame kartu su partneriais. Mūsų verslo plėtra natūraliai vyksta didėjant partnerių produktų ar licencijuotų produktų pardavimams. Palankiai žvelgiame į partnerystę tiek su didelėmis pasaulinėmis farmacijos įmonėmis, tiek su įmonėmis, turinčiomis išskirtinių nišinių produktų. Nuolatos vedame derybas su naujais partneriais.

Šiuo metu rinkai tiekiame 282 produktus bei jų formas, iš kurių didžiausią dalį sudaro receptiniai (43,97 proc.) ir hospitaliniai (29,79 proc.) vaistai. Nereceptiniai vaistai sudaro 16,67 proc. mūsų produkcijos, o medicininės prekės – 9,57 proc. Net 2/3 visų mūsų pardavimų sudaro kvėpavimo sistemai, raumenų ir judėjimo aparato sistemai skirtų bei onkologinių vaistų pardavimai.

Stebime, kaip greitai keičiasi medicinos sritis ir tobulėja medicininiai preparatai, tad nuolat vykdome produkcijos plėtrą.